facebook

BACK TO RACING

Der er netop kommet lempelser for udendørs aktiviteter, og vi skal ud at løbe SAMMEN igen!

Vores højeste prioritet er jeres ve og vel, og selvfølgelig at skabe sjove og udfordrende oplevelser! Herunder finder du de retningslinier og ændringer der er gældende for alle events under Nordic Race.

Der vil helt sikkerT kommer ændringer, tilføjelser eller reduceringer løbende, så hold dig opdateret.

Retningslinjer er udarbejdet ud fra statens anbefalinger samt WHO’s “Considerations for sports federations/sports event organizers when planning mass gatherings in the context of COVID-19”.

  1. Crew

Crew vil være testet indenfor 72 timer af eventet og de vil ligeledes bære mundbind.

Crew vil ikke være i berøring med deltagere og eksempelvis medaljen får man æren af at overrække til sig selv.

  1. Start/mål

Start og mål vil være adskilt med xx meter, så ankommende deltagere, ikke kommer inden for smitterisiko af målgængere.

  1. Heatindeling

Heat af XX deltagere sendes afsted med god afstand til næste heat. Det er utrolig vigtigt at deadlines som sendes forud for afvikling overholdes til punkt og prikke. Overholdes de ikke, kan du risikere ikke at få lov at deltage i eventet.

  1. Værnemidler

Der bæres mundbind ved ankomst til eventet. Mundbind aftages ved startstregen. Mundbind skal bæres igen ved målgang. Der vil ligge gratis mundbind til alle deltagere.

Til Nordic Race er der krav om brug af handsker under HELE eventet.

  1. Dit helbred

Er du syg, eller har du nogen former for symptomer, skal du blive hjemme. I respekt for dine med-deltagere, anbefaler vi, at du er testet negativ forud for din deltagelse.

  1. Hygiene

Der vil være håndsprit ved både ankomst og afgang fra eventet.

  1. Afstand

Der holdes 2 meters afstand mellem de deltagende. Vi sørger for åbne eventområder og at der som minimum er 4 kvm per deltager ved startområdet.

Du kan på vores hjemmeside og se vores “Action chart” som viser hvordan retningslinjer forventeligt vil ændre sig, i takt med at landet lukker mere og mere op. Link: Action chart