15. nov. 2020

BOSERUP SKOV

15. nov. 2020

BOSERUP SKOV

Vi bliver bare nødt til at tage tilbage til fantastiske Boserup skov i 2020! Skoven grænser ned til Roskilde Fjord, og du har derfor en flot og afvekslende TRAILS rute i vente. Terrænet er omskifteligt, fra blød skovbund og små snoede MTB spor, til sand og stejle skrænter. Det er en både sjov og udfordrende rute, som skal gennemføres i en af de flotteste skove, Sjælland har at byde på.

Vi bliver bare nødt til at tage tilbage til fantastiske Boserup skov i 2020! Skoven grænser ned til Roskilde Fjord, og du har derfor en flot og afvekslende TRAILS rute i vente. Terrænet er omskifteligt, fra blød skovbund og små snoede MTB spor, til sand og stejle skrænter. Det er en både sjov og udfordrende rute, som skal gennemføres i en af de flotteste skove, Sjælland har at byde på.

Praktisk INFO

Tid / sted
Søndag den 15/11/2020 klokken 10:00
Start og mål v. Boserupgård Naturcenter: Boserupvej 84, 4000 Roskilde

Parkering
Der er få parkeringspladser tilknyttet naturcenteret. Derudover kan der parkeres i tilknytning til Boserup Skov.

Bagage
Vi har ikke et bemandet bagageområde. Vi anbefaler derfor, at man lader så meget som muligt blive i bilen. Alternativt kan du tage en plastsæk med, til at smide tasken i.

Check-in
Udlevering af startnumre på eventpladsen kl. 09:00

Tidtagning
Vores tidtagning med chip sikrer, at du får registreret din tid helt præcist og ned til sidste sekund. Engangschippen er indbygget i dit startnummer og smides ud efter løbet.

Vand
Tag din egen genkendelige drikkedunk med. Vi stiller borde op til drikkedunke, i start og mål området.

Er der medalje?
JA!

(Distancerne er vejledende og kan variere op til 5-10%)