facebook

HANDELSSBETINGELSER – Trails by Nordic Race 

 

Indledende information: 

Følgende information omhandler og gælder for alle tjenesteydelser, som Ultra ApS (herefter benævnt Ultra) tilbyder i relation til Trails by Nordic Race (herefter benævnt Trails). Ved køb af både produkter og løbsbilletter, accepterer du dermed automatisk de følgende betingelser og vilkår. 

Hjemmeside:

www.trailsbynordic.dk er hosted af WP-engine. 

Hjemmesiden (www.trailsbynordic.dk) indeholder information angående alle services relateret til Trails. Information fundet andre steder er ikke gældende, medmindre det også figurerer på hjemmesiden. Ved køb af en billet til et Trails-løb, vil man blive omdirigeret til www.sportstiming.dk. Vær opmærksom på, at Sportstimings egne vilkår og betingelser også er gældende her. 

Prissætning: 

Trails forbeholder sig rettigheden til at ændre prisen på alle ydelser og produkter. Prisen der er gældende, når ordren oprettes, fastholdes dog gennem hele købsprocessen. 

*Er der tale om softwarerelaterede eller menneskelige fejl, hvor et produkt bliver prissat med en tydeligt forkert pris, forbeholder Trails sig retten til at annullere ordren – i dette tilfælde vil køberen blive gjort opmærksom på, at ordren bliver annulleret. 

Ændringer af produkt: 

Trails forbeholder sig retten til at ændre lagerbeholdningen i forhold til løbsbilletter og merchandise. Trails forbeholder sig også retten til at afvise et salg, selvom der fremgår en lagerbeholdning. Skulle du på nogen måde komme til at købe et produkt/en billet, som er udsolgt, vil beløbet altid blive refunderet. 

Ændring af indhold: 

Trails forbeholder sig retten til at ændre distancen og indholdet til hvilket som helst løb, på hvilket som helst tidspunkt, grundet miljømæssige udfordringer, lokal lovgivning, løbstilladelser osv.

Betaling:

NR modtager betaling med DANKORT/VISA-DANKORT, VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestrocard og Mobilpay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle priser er i danske kroner (DKK) inkl. moms. Beløbet for billetterne bliver trukket ved afsendelse af billetterne.

Refusionspolitik: 

Trails refunderer ikke løbsbilletter. Det er muligt at få navnet ændret på billetten mod et administrationsgebyr på 50 DKK indtil 3 dage før løbet.

Merchandise kan refunderes op til en måned fra købsdato eller byttes i forhold til lagerbeholdning.

Betaling:

NR modtager betaling med DANKORT/VISA-DANKORT, VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestrocard og Mobilpay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle priser er i danske kroner (DKK) inkl. moms. Beløbet for billetterne bliver trukket ved afsendelse af billetterne.

Refusionspolitik: 

Trails refunderer ikke løbsbilletter. Det er muligt at få navnet ændret på billetten mod et administrationsgebyr på 50 DKK indtil 3 dage før løbet.

Køb 3, betal for 2:

Ved køb af ‘Køb 3, betal for 2’ modtager køberen 3 individuelle koder. Koderne er personlige og individuelle. Bliver koderne brugt af et andet individ end køberen, forebeholder vi os retten til deaktivere og annullere individets tilmelding.
Koderne gælder til det indeværende år købet er foretaget. Koderne kan ikke forlænges eller byttes til koder til et nyt år.

Navn, adresse & cvr-nr.:

Ultra ApS
Geminivej 66
2670 Greve
CVR-DK 36082526

Force Majeure:

I tilfælde af aflysning på grund af force majeure eller myndighedspåbud, som Trails ikke kan pålægges ansvar for, er der ikke mulighed for refundering eller erstatning af startgebyr og omkostninger i forbindelse med arrangementet.

Sikkerhed: 
1. Før et løb: 

En deltager til Trails er ansvarlig for hans/hendes egen fysiske sikkerhed op til et løb. Hvis træningen går galt op til deltagelsen i et løb, kan Trails ikke holdes ansvarlig for de aktiviteter, som er skyld i skaden. Hvis en deltager bliver skadet i forbindelse med opvarmningen til et løb, kan Trails ikke holdes ansvarlig for den opståede skade.

2. I løbet af et løb: 
Sikkerhed på ruten 

Deltagelse i Trails foregår på eget ansvar. Trails kan ikke holdes ansvarlig for nogen slags skader grundet terrænoverflader, bevoksning, allergiske reaktioner eller andet. Deltagelse i Trails betyder løb offroad, på naturlige stier samt andre steder, der ikke nødvendigvis er menneskeskabte.

Trails-løb kan indeholde naturlige eller menneskeskabte forhindringer. Trails kan ikke holdes ansvarlig for skader opstået på eller i forbindelse med disse. 

3. Efter et løb: 

Trails kan ikke holdes ansvarlig for nogen skader, der angiveligt er relateret til tidligere Trails-løb. Hvis en skade skyldes noget på ruten og/eller en forhindring, se da ”Sikkerhed på ruten” ovenfor. 

5. Materielle sikkerhedsbetingelser: 

Trails kan ikke holdes ansvarlig for ødelagt materiel, gadgets, elektroniske enheder osv. Hvis du f.eks. vælger at medbringe en eller flere gadgets, såsom GoPro eller fitness tracker, bærer du selv det fulde ansvar for disse. 

Videresalg: 

– Hvis du bliver forhindret i at deltage i et løb og derfor vælger at videresælge din billet, skal navnet på billetten ændres til køberens/den nye deltagers navn. Trails vil ikke lade deltagere løbe under forkert/falsk navn, og udleverer derfor ikke startnumre med et fejlagtigt navn på, eller navne der ikke stemmer overens med fremviste ID, når det afhentes i check in teltet på løbsdagen. Muligheden for navneændring slutter 3 dage inden det pågældende løb. Det er ikke muligt at ændre sin billet til et andet Trails-løb. 

– Trails vil ikke holdes ansvarlig for ændring af tilmeldtes personlige informationer. Hvis du ønsker at videresælge din billet, er du ansvarlig for at ændre de personlige informationer inden løbet. Alle ændringer på en tilmelding kan foretages ved at logge ind på www.sportstiming.dk, hvor tidligere nævnte vilkår og betingelser gør sig gældende.

– Køberen/modtageren af en videresolgt billet skal også acceptere vilkår og betingelser. Trails vil derfor ikke holdes ansvarlig i det tilfælde, at det erfares, at køberen har manglende viden om disse. 


Deltagere under 18 år: 

– Individer under 15 år skal løbe i selskab med en voksen på minimum 18 år og samtidigt medbringe en forældreerklæring som afleveres i check in. 

– Individer mellem 15 år og 18 år skal medbringe en forældreerklæring som afleveres i check in. 

– Forældreerklæringen kan downloades undervejs i tilmeldingsprocessen.

Tidsregistrering: 

– Trails vil ikke holdes ansvarlig for fejl og/eller ufuldstændige tider. Tider registreres manuelt via app, og uploades www.sportstiming.dk. Da tidstagningen foretages manuelt, kan der opstå fejl.

Transport og parkering: 

– Trails vil ikke holdes ansvarlig for udfordringer relateret til transport af deltagere. 

– Trafikale udfordringer, vejblokader, strejke mellem offentlige ansatte og lignende har ingen indflydelse på deltagelse i Trails. Deltagere til vores løb er udelukkende selv ansvarlig for transport. 

– Parkeringsvilkår er gældende i forhold til lokal lovgivning/skiltning. Trails vil ikke holdes ansvarlig for parkeringsbøder og/eller biler der bliver fjernet, og Trails refunderer ikke parkeringsbøder eller lignende. 

Bagage: 

– Opbevaring af bagage foregår på deltagerens eget ansvar 

– Trails vil ikke holdes ansvarlig for mistede/stjålne ting og/eller mistet/stjålen bagage. 

– Yderligere kan Trails ikke levere overdække til bagagen, og vil derfor ikke holdes ansvarlig i tilfældet af våd bagage grundet regn på løbsdagen. 

Deltagelse under påvirkning: 

– Trails vil ikke holdes ansvarlig for deltagere, der løber under påvirkningen af alkohol og/eller narkotika. 

– Hvis en deltager på nogen måde repræsenterer en fare for meddeltagere, frivillige, tilskuere osv., vil Trails håndtere denne på passende vis. 

– Hver deltager har et fælles ansvar for at holde øje med hinanden og rapportere mistænkelig adfærd til løbsledelsen. 

Din data: 

Vi respekterer dit privatliv. Enhver personlig information du oplyser, er udelukkende brugt til at give dig den bedst mulige service. Trails bruger denne information til bedre at forstå vores kunder og dermed tilbyde den bedst mulige service. Dette indebærer bl.a., at vi kan sende dig købskvittering, informationer om dit løb samt information om fremtidige løb og relaterede produkter ejet af Ultra.

Ikke-videregivelse til tredjepart: 

Medmindre vi har dit udtalte samtykke, videregiver vi ikke nogen af dine personlige informationer til en tredjepart. Vi vil ikke sælge, udleje eller bytte dine personlige informationer til andre med marketing for øje uden dit udtalte samtykke. Vi må indsamle statistik angående deltagere i vores løb, brug af vores hjemmeside, online trafikmønstre, relateret sideinformation og generelle analyseformål. Denne information vil ikke inkludere nogen personlig identifikation. 

Information: 

Sikkerheden for dine oplysninger: Vi følger strikse sikkerhedsprocedurer i forhold til opbevaring og udlevering af den information, du har givet os. Dette er for at forhindre uautoriseret adgang eller ulovlig brug af dine personlige informationer. 

Billeder, videoer og droneoptagelser:

Trails forbeholder sig retten til at tage billeder/video/droneoptagelser af deltagere og/eller tilskuere til vores løb. Når du accepterer nærværende købsbetingelser, giver du samtidigt samtykke til, at Trails, og Trails samarbejdspartnere, kan bruge og/eller distribuere billede- og videomateriale, som du optræder på, fra vores løb – dette typisk til markedsføringsmateriale. Trails forbeholder sig desuden retten til at re-poste deltageres private billeder fra Trails-løb, som er lagt op på sociale medier.

Vigtigt: I tilfælde af at en drone skal nødlande, vil dronepiloten råbe: “Nødlanding! Kig op”. Hvis du hører disse ord, så kig op efter en drone og orienter dig i forhold til den. Vores dronepilot, og de øvrige kamerafolk, vil bære synlige farvede veste.

Forsikring:

Vær opmærksom på, at nogle ulykkesforsikringer ikke dækker skader, der er pådraget under løb som Trails. I nogle tilfælde vil det derfor være nødvendigt at tilkøbe en udvidet ulykkesforsikring eller fritidsforsikring for at være dækket.